LUNASTA TARJOUS!

ONNEKSI OLKOON! TÄHÄN HINTAAN ET OLE KOSKAAN SAANUT NÄIN LAADUKASTA PAITAA!
Lunastaessasi tarjouspaitamme liityt samalla kuukausijäseneksi Teee Clubiin. Tarjouspaidaksi saat valita joko valkoisen, mustan tai harmaan. Lähetetyn, aikaisemmin ilmestyneen, paidan printti on jäsenpaidan tapaan yllätys.

Luo alla jäsenprofiilisi, tarjouspaidat postitetaan kampanjan päätyttyä.
HUOM! Toimitamme tuotteita tällä hetkellä vain Suomen sisällä.

JÄSENEN Etunimi
JÄSENEN Sukunimi
JÄSENEN Osoite
JÄSENEN Postinumero
JÄSENEN Toimipaikka
JÄSENEN SÄHKÖPOSTI
JÄSENEN PUHELIN
JÄSENEN SALASANA
JÄSENEN SALASANA UUDESTAAN
JÄSENEN SYNTYMÄAIKAKAMPANJAKOODI

JÄSENEN PAITAKOKO JA KAMPANJAPAIDAN VÄRI
Valitse tästä kokosi. katso kokotaulukosta

Valitse kampanjapaidan väri.
Hyväksyn alla esitetyt tilaus- ja toimitusehdot
SIIRRY MAKSAMAAN
TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT & MAKSAMINEN

14.95€ kampanjahinta koskee vain uusia tilauksia. Tilaus jatkuu tämän jälkeen automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana jäsenyytenä voimassa olevalla kuukausihinnalla. Kampanjapaita on aikaisemmin ilmestynyt Teee Club jäsenpaita, paita postitetaan helmikuussa. Ensimmäinen normaalihintainen jäsenpaita postitetaan maaliskuussa.

Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys 21,90€/kk on voimassa jatkuvasti ilman erillistä uudistamista, kunnes tilaus irtisanotaan jäsenen toimesta. Teee Club veloittaa jäsenyyden kalenterikuukauden 15.päivä, noin 2 viikkoa ennen seuraavaa jäsenpaidan postitusta. Ensimmäinen laskutuspäivä riippuu siitä, koska tilaus on tehty. Korttimaksamisen osalta jäsen on velvollinen varmistamaan, että maksukortti on voimassa. Mikäli korttimaksu ei onnistu, niin paitaa ei toimiteta. Jäsenyyden saa peruuttaa 48h ennen laskutuspäivää.

Maksujenvälityksen toteuttaa Svea Payments Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Svea Payments Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi. Maksunsaajana näkyy Svea Payments Oy (tai aputoiminimemme Maksuturva Group Oy).

Käsittelemme henkilötietoja oheisen tietosuojaselosteeseen mukaisesti